Lumbye Biler

ŠKODA åbner for prebooking af ENYAQ COUPÉ RS iV

Nu kan den første modelvariant af ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV prebookes på ŠKODA Danmarks hjemmeside. Det er topmodellen ENYAQ COUPÉ RS iV, som koster fra 538.995 kr. inkl. 5 år/100.000 km Service- og Reparationsabonnement.

ŠKODA starter på øverste hylde i den danske lancering af elbilen ENYAQ COUPÉ iV. I dag er der åbnet for prebooking af ENYAQ COUPÉ RS iV, som er ŠKODAs elektriske topmodel – både når det gælder hestekræfter og udstyr.

ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV koster fra 538.995 kr., og for det beløb får man ikke alene den sikreste elbil i sin klasse, et kraftfuldt coupédesign, 570 liter bagagerum, 299 hk*, firehjulstræk, lynladning med op til 135 kW DC og en rækkevidde på op til 521 km (WLTP). Man får også, hvad der må siges at være den bedst udstyrede ŠKODA-model nogensinde.

 

Prebook ENYAQ COUPE RS iV her: 

https://ww3.skoda.dk/prebooking-enyaq-coupe/

Prisen er inklusive udstyrspakker

F.eks. har ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV panoramaglastag, Fuld LED-matrix-forlygter, kølergrill med LED-lys (Crystal Face), varmepumpe, 20" Taurus-alufælge, 13" infotainmentdisplay og interiørtemaet Design Selection RS Lounge med paneler i kulfiber-look og sportssæder og instrumentbord beklædt med sort Suedia-mikrofiber med lime-grønne kontrastsyninger.

Ydermere inkluderer prisen en række udstyrspakker, som er ekstraudstyr til andre ENYAQ iV-modeller. Det drejer sig om bl.a. Convenience Plus (KESSY Advanced-nøglefri betjening, Phone Box med trådløs opladning, Sunset-tonede ruder med akustiske sideruder bag, træthedsregistrering og el-bagklap med virtuel pedal), Assisted Drive Basis (adaptiv fartpilot, Side Assist og Crew Protect Assist), Drive Sport Basis (opvarmet sportsmultifunktionslæderrat med paddles til styring af regenerering, Driving Mode Select og progressiv styring) og Komfortsæde Basis (elektrisk justerbart førersæde med memory-funktion).

5 år/100.000 km Service- og Reparationsabonnement

Yderligere en fordel, som alle ENYAQ iV-købere får, er 5 år/100.000 km Service- og Reparationsabonnement, så man ikke skal bekymre sig om udgifter til service og reparation mange år frem.

* Maksimal elektrisk effekt på ENYAQ COUPÈ RS iV 220 kW (299 hk): Den maksimale effekt er tilgængelig i maksimalt 30 sekunder, udregnet i forhold til UNGTR.21. Mængden af tilgængelig motorkraft i de individuelle kørselssituationer afhænger af temperaturen i batteriet, udetemperaturen, SOC (opladningsniveau) og batteriets tilstand eller fysiske alder. For at den maksimale effekt skal være tilgængelig, skal batteriets temperatur ligge mellem 23 og 50 grader celsius og et SOC på mindst 88 %. Afvigelser i forhold til de førnævnte parametre kan føre til reduceret motoreffekt eller ingen mulighed for maksimal effekt. Temperaturen i batteriet kan indirekte i en vis udstrækning påvirkes af brugen af bilens klimaanlæg, og SOC kan for eksempel justeres i bilen. Mængden af tilgængelig motorkraft på et specifikt tidspunkt vises i bilens ”Power-display”.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk