Lumbye Biler

Nu er der kun 100 dage til Tour de France

I dag er der præcis 100 dage til, at Tour de France starter i Danmark. For 19. år i træk er ŠKODA hovedsponsor, og tiden frem til 1. juli byder på masser af danske aktiviteter. Bl.a. kan man vinde eksklusive VIP-oplevelser med en Tour de France-vinder og en valgfri ŠKODA i et år.

Nedtællingen til den største cykelsportsbegivenhed i Danmark nogensinde er begyndt. I dag – 23. marts – er der præcis 100 dage til, at startskuddet på tre dages gigantisk fransk-dansk cykelfest lyder i København.

Som hovedsponsor af Tour de France for 19. år i træk stiller ŠKODA op mod 250 biler til rådighed for løbet, ligesom ŠKODA sponserer den grønne pointtrøje.

Motionsløb for store og små

I de 100 dage op til løbet sørger ŠKODA Danmark for masser af spændende aktiviteter på dansk asfalt. Som et af danskernes foretrukne familiebilsmærker sponserer ŠKODA Danmark både børnecykelløbene BørneTour, danmarkshistoriens største motionscykelløb Tour de Storebælt og Syddanmarks største cykelfest Tour de Syd.

Er man i København 22. juni-3. juli, kan man komme i Tour-stemning i ŠKODAs Tour de France Studio på Vesterbrogade 1A, hvor man bl.a. kan opleve en ENYAQ iV som rød løbsdirektørbil.

VIP-oplevelser og valgfri ŠKODA i et år

Intet Tour de France uden konkurrencer og udstyrsmodeller. Således kan man allerede nu på skoda.dk deltage i konkurrencen om en eksklusiv VIP Tour de France-oplevelse for tre personer i løbet af de tre dage, hvor Tour de France er i Danmark. Som vinder kommer man bl.a. til at cykle med Tour de France-vinder Andy Schleck, køre foran cykelrytterne i bil og flyve over feltet i helikopter.

Når ŠKODAs Tour de France-quiz går i luften i april, er der en tilsvarende VIP Tour de France-oplevelse for tre personer på højkant – denne gang i Frankrig. Og vinderen af Tour de France-quizzen vinder en valgfri ŠKODA i et helt år.

Apropos ŠKODA-modeller bliver ŠKODAs Tour de France-udstyrsmodeller offentliggjort i juni.

Feltets stærkeste hjælperytter

ŠKODAs passion for cykling går tilbage til virksomhedens start. I 1895 byggede Václav Laurin og Václav Klement deres første cykel i Mladá Boleslav i Tjekkiet, hvor ŠKODA i dag har hovedsæde. I dag er ŠKODA ‘feltets stærkeste hjælperytter’ på mange niveauer: Ud over Tour de France og Vuelta a España støtter ŠKODA adskillige populære nationale og internationale sportsbegivenheder.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk