Lumbye Biler

SKODA har skarpe priser på Life-modeller

Nu kan man bestille udstyrsmodellerne ŠKODA SCALA Life og ŠKODA KAMIQ Life med lækkert udstyr og attraktive priser. Samtidig fås de med et Service- og Reparationsabonnement til en god pris.

Hvis der ikke er den rette ‘hårde pakke’ under juletræet i år, er der mulighed for at tage revanche hos ŠKODA-forhandlerne efter jul. Fra og med 27. december kan man nemlig se nærmere på ŠKODA SCALA Life eller ŠKODA KAMIQ Life, ligesom man også kan booke en digital fremvisning via skoda.dk.

Der er masser at se på, for udover de sædvanlige ŠKODA-dyder som masser af plads, smarte Simply Clever-løsninger og lave totalomkostninger, har de to modeller masser af lækkert udstyr kombineret med attraktive priser.

SCALA Life fra 219.995 kr.

SCALA Life er en sportslig og rummelig hatchback med alt det udstyr, man gerne vil have i en ny bil. Man får bl.a. fuld LED-forlygter med drejelys, fuld LED-baglygter med animeret blinklys, Bolero-radio med 8 højttalere, Apple CarPlay, 2-eget multifunktionslæderrat, parkeringssensor bag, lysassistent med regnsensor og vejbaneassistent. SCALA Life 1.0 TSI 95 hk koster fra 219.995 kr.

KAMIQ Life fra 232.995 kr.

KAMIQ Life er en rummelig urban SUV med et frækt design og masser af udstyr. Den har bl.a. 16” alufælge, fuld LED-forlygter, ligesom den har fuld LED-baglygter med animeret blinklys, Bolero-radio med 8 højttalere, Apple CarPlay, 2-eget læderrat, parkeringssensor bag, lysassistent med regnsensor og vejbaneassistent. KAMIQ Life 1.0 TSI 95 hk koster fra 232.995 kr.

3 års Service- og Reparationsabonnement

ŠKODA SCALA Life og ŠKODA KAMIQ Life kan opleves hos ŠKODA-forhandlere over hele landet, hvor det desuden er muligt at tilkøbe et Service- og Reparationsabonnement 3 år/45.000 km til kun 4.999 kr.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk